About

Ons CCU-kantoor is gevestigd in Het Hof van Cartesius, een circulair gebouwde werkplek voor en door creatieve en duurzame ondernemers uit Utrecht. Ons bezoekadres is: Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84, 3534 AR Utrecht (Google Maps / OpenStreetMap)

Gebruikmakend van het openbaar vervoer

⁠⁠Als je via Utrecht Centraal Station reist en gebruik maakt van het openbaar vervoer, neem dan de trein of bus naar Station Zuilen (Station Zuilen/Halte Vlampijpstraat). Vanaf daar is het 350 meter en vijf minuten lopen. Bekijk zeker de UOV planner voor de actuele dienstregeling.

Te fiets, te voet of anderszins

⁠Of je nu een OV-fiets heeft gehuurd, je eigen vehikel hebt meegenomen of juist zin hebt in een stevige wandeling, er zijn in principe twee manieren om ons hoofdkantoor te bereiken: beginnend aan de westkant van het Centraal Station (Jaarbeurszijde) volg je de Vleutenseweg, sla vervolgens rechtsaf de Cartesiusweg op tot je bij Station Zuilen komt. Vervolgens ga je linksaf de Vlampijpstraat in tot je je bestemming hebt bereikt. Als alternatief kun je beginnen aan de oostzijde van Utrecht Centraal Station (Centrumzijde) en de Amsterdamsestraatweg volgen tot aan de Marnixlaan, waar u rechtsaf slaat en vervolgens linksaf de Vlampijpstraat inloopt wanneer u station Zuilen bent gepasseerd.

Met de auto

Komend vanaf de noordkant van de stadsring (Amsterdam), neem je de afslag Maarssen (N230) en volg je de route over het kanaal via de Amsterdamsestraatweg om de Vlampijpstraat te bereiken. Arriverend vanuit oostelijke richting (Amersfoort, Osnabrück), volgt u de stadsring en slaat u linksaf de Einsteindreef op. Vervolgens nader je via de Van Hoornweg, de Sweder van Zuylenweg en de Julianaparklaan tot je de Vlampijpstraat bereikt. Rijd je vanuit het westen of zuiden op ons af, rijd dan noordwaarts via de snelweg A12, neem afslag 8 naar de A2 en sla rechtsaf de Dominee Martin Luther Kingweg op. Vervolgens rijd je door Oog in Al tot je Het Werkspoorkwartier bereikt en kom je via de Nijverheidsweg op de Vlampijpstraat uit.